Pippa Pippuri ja taikajoulu -kirja on ilmestynyt!

26.10.2021

📕🎄😍 Pippa Pippuri ja taikajoulu -kirja on nyt ilmestynyt!

📕 Sinituuli Viljanen, Pippa Pippuri ja taikajoulu, 2021.

📕 Pippa Pippuri ja taikajoulu -kirjassa Pippa Pippuri lähteä Korvatunturille tapaamaan Joulupukkia ja tonttuystäviään Tiukua ja Tohinaa Mutta ennen kuin Pippa pääsee Korvatunturille, Pipan satumaassa tapahtuu jotain kummallista. Mutta mitä? Ja miksi taika toimi taas oudosti?

📕 Pippa Pippuri ja taikajoulu -kirja on hauska idea joulukalenteriksi tai joululahjaksi!

📕 Kirja on jatko-osa viime vuonna ilmestyneelle Pippa Pippuri ja joulutaika -kirjalle. Tänäkin jouluna Pipan satumaahan päätyy kutsumaton vieras, joka saa taas taian ja satumaan sekä tällä kertaa myös Korvatunturin täysin sekaisin.

📕 Pippa Pippuri ja taikajoulu -kirjassa on yksi pitkä tarina, joka on jaettu 24 lukuun, kuten Pippa Pippuri ja joulutaika -kirjassakin. Taikajoulu-kirjaa voikin myös lukea joulukalenterikirjan tapaan luvun päivässä tai pidempänä joulutarinana.

📕 Kirjan tarina on tekstipainotteinen ja seikkailullinen. Kirjassa on 56 sivua, jotka on jaettu 24 lukuun. Jokainen luku on noin kahden sivun mittainen ja jää aina vähän jännittävämpää kohtaan, joten seuraavalle päivälle jää aina jotain odotettavaa. Jokaisella aukeamalla on pieni lukuun liittyvä kuva/ kuvia. Kirjan suositusikä on 4+.