Pippurinen Kustannuksen verkkokauppa on sulkeutunut ja toiminta on loppunut

Pippurinen Kustannus Oy

Pippurinen Kustannus Facebookissa ja Instagramissa.

pippurinen@pippurinenkustannus.fi

Y-tunnus: 3091961-6


Pippurinen Kustannus

Pippurinen Kustannus Oy on lastenkirjoihin keskittyvä pienkustantamo ja Pippa Pippurin koti. Pippurinen Kustannus haluaa tuoda arkeen hieman pippuria, mielikuvitusta ja taikaa sekä haluaa tarjota satumaisia luku- ja kuuntelukokemuksia lapsille. Pippurinen Kustannus julkaisee Pippa Pippuri -satusarjaa, ja sen valikoimaan kuuluu sekä painettuja kirjoja että äänikirjoja.

Pippurinen Kustannuksessa uskotaan siihen, että pienistä asioista voi syntyä jotain suurta, kunhan vain uskaltaa ja yrittää. Pippurinen Kustannus on saanut alkunsa pienestä unelmasta kirjoittaa lastenkirja. Tuo unelma sai rohkeutta ja laajeni yhdestä tarinasta satusarjaksi ja kasvoi lopulta pienkustantamoksi. Pippurinen Kustannus on perustettu lokakuussa 2019, ja sen ensimmäinen painettu kirja, Pippa Pippuri ja keltainen mekko, ilmestyi marraskuussa 2019. Pippurinen Kustannuksen kirjat on painettu Suomessa, ja niillä on Joutsenmerkki. Pippurinen Kustannus pyrkii olemaan pieni kustantamo täynnä suurenmoisia tarinoita ja tunteita.

Pippurinen Kustannuksen tarina tuli päätökseensä 01.2023, ja kustantamon toiminta on loppunut.

Sinituuli Viljanen

Pippurinen Kustannus on yhden naisen yritys ja unelma, yhden naisen eli minun. Minä olen Sinituuli. Olen Pippurinen Kustannuksen perustaja, toimitusjohtaja ja kustantaja sekä Pippa Pippuri -satusarjan kirjoittaja ja kuvittaja. Olen myös kahden lapsen äiti, vaimo ja ikuinen haaveilija, joka rakastaa kirjoittamista, kirjoja, merta sekä erilaisten listojen tekemistä.

Olen koulutukseltani teatteriin, draamaan sekä kulttuurin intermediaalisuuteen erikoistunut filosofian maisteri ja olen tehnyt kirjoittajan töitä. Ollessani lasteni kanssa hoitovapaalla aloin miettiä, mitä oikeasti haluaisin tehdä. Minulla oli jo pidemmän aikaa ollut haave lastenkirjan kirjoittamisesta ja julkaisemisesta. Silloin päätin, että yritän tavoitella tuota unelmaa oikeasti, sillä tiesin, että jos en nyt toteuttaisi unelmaani, en varmaan koskaan tekisi sitä. Eräänä päivänä lapseni kiukustui minulle, kun leikkasin hänen nakkinsa palasiksi, ja tuosta kiukusta syntyi ajatus Pippa Pippurista ja ensimmäisestä Pippa Pippuri -sadusta, ja sillä tiellä tässä nyt ollaan.

Ensin tuli käsikirjoittamani Pippa Pippuri -äänisatusarja Yle Areenaan Pikku Kakkosen Satuaarteisiin, ja pian sen jälkeen julkaistiin kirjoittamani ja kuvittamani Pippa Pippuri ja keltainen mekko -e-kirja Iltasatu.orgissa. Sain aivan ihanaa palautetta Pipasta, ja siitä sitten syntyikin hullu idea kirjojen kustantamisesta ja julkaisemisesta itse, ja nyt minulla on oma pienkustantamo, Pippurinen Kustannus. Pienistä asioista ja unelmista voikin syntyä jotain suurta, kunhan vain uskaltaa ja yrittää.