Pippa Pippuri -paperinukke + kesäkuvakilpailu Pippurinen Kustannuksen Instagramissa

14.06.2021

Värityskuvat-osiosta löytyy nyt väritettävä Pippa Pippuri -paperinukke, jonka voi tulostaa lapsille kivaksi kesäpuuhaksi.

Pippa-paperinukke seikkaili viime kesänä mukana meidän perheen kesäpuuhissa Pippurinen Kustannuksen Instagramissa. Tänä kesänä haluaisin, että Pippa pääsisi mukaan teidän perheen kesätouhuihin!

Miltä teidän Pippa-paperinukkenne näyttää? Ja mitä hän tekee kesällä?

Värittäkää ja leikatkaa Pippa-paperinukke. Ottakaa siitä kuva tekemässä jotain teidän perheen kesäpuuhaa tai keksikää Pipalle jotain hauskaa kesäpuuhaa ja jakakaa kuva Instagram-tilillänne. Tägätkää kuvaan @pippurinenkustannus ja käyttäkää hästägejä #pippapippurinkesä2021 ja #pippurinenkesä2021, niin jaan kuvia Pippurinen Kustannuksen Instagram-tilillä.

Kaikkien Pippa Pippuri -paperinukke -kuvan ottaneiden ja Instagram-tilillään jakaneiden kesken arvon yhden Pippa Pippuri -paketin, joka sisältää kesälukemiseksi viisi Pippa Pippuri -kirjaa (Pippa Pippurin pippuristakin pippurisempi satukirja, Pippa Pippuri ja satumaa, Pippa Pippuri ja keinu, Pippa Pippuri ja leikkikaveri, Pippa Pippuri ja keltainen mekko) sekä kesäpuuhaksi Pippa Pippuri -värityskirjan. Paketin arvo on 103,40 €. Aikaa osallistua on 11.7.2021 asti. Arvon voittajan 12.7.2021. Ilmoitan voittajalle voitosta yksityisviestillä sekä Pippurinen Kustannuksen Instagram-tilillä. Instagram ei ole mukana arvonnassa.