Pippurinen 1-vuotissynttäriviikko: tiistai

13.10.2020

Pippurinen Kustannuksen 1-vuotissynttäriviikko jatkuu! 🥳📚 Eilen päivän teemana oli Pippurinen Kustannuksen alku ja jo ilmestyneet kirjat, ja tänään tämän syksyn uudet kirjat, jotka ilmestyvät pian.

Pippurinen Kustannuksen syksyssä 2020 ilmestyy kolme uutta kirjaa 📚: Pippa Pippuri ja keinu, Pippa Pippuri ja satumaa sekä joulukirja, Pippa Pippuri ja joulutaika. Tänään esittelyssä ja tarjouksessa ovat Pippa Pippuri ja keinu sekä Pippa Pippuri ja satumaa.

📕 Pippa Pippuri ja keinu on Pippa Pippuri -sarjan kolmas kirja ja jatkaa aiemmista kirjoista tuttua tyyliä. Keinu onkin (Keltaisen mekon ja Leikkikaverin lisäksi) yksi alkuperäisistä Pippa-saduista, jotka olen kirjoittanut jo melkein kaksi vuotta sitten. Silloin, kun perustin Pippurinen Kustannuksen, kustannussuunnitelmani sisälsi varmoina julkaisuina nämä kolme alkuperäistä Pippa-käsikirjoitusta. Keinu-kirjassa Pippaa alkaa harmittaa, kun hänen pitäisi lopettaa keinuminen ja lähteä kotiin syömään.

📕 Pippa Pippuri ja satumaa -kirja on puolestaan uudempaa tuotantoa ja se onkin hieman erilainen kuin aiemmat kirjat. Satumaa -kirjassa Pippa hyppää kertojan rooliin, ja lukija pääsee auttamaan häntä osallistumalla kirjan tapahtumiin. Kirjassa lukija pääsee harjoittelemaan Pipan kanssa jalan polkaisua ja pääsee tutustumaan paremmin Pipan keltaiseen satumaahan, Keltalaan.

Odotan jo kovasti, että kirjat pääsevät lukijoille ja kuulen, mitä niistä tykätään, varsinkin tuosta erilaisesta Satumaa-kirjasta. Kirjojen piti ilmestyä jo syyskuun alussa, mutta niiden painamisen kanssa on ollut epäonnea, ja kirjojen ilmestyminen on siirtynyt kirjapainosta johtuvista syistä. Arvioitu ilmestymisaika on tällä hetkellä ensi viikolla eli viikolla 43. Sain kuitenkin eilen tiedon, että Keinu- ja Satumaa-kirjat voisivat mahdollisesti ilmestyä jo tällä viikolla, mutta en uskalla luvata mitään ennen kuin saan kirjat ja ne ovat kunnossa.

Kirjat voi kuitenkin ostaa jo nyt -15 % -settihintaan, sillä se on tämän päivän synttäritarjous.

TIISTAIN SYNTTÄRITARJOUS: Pippa Pippuri ja satumaa - sekä Pippa Pippuri ja keinu -kirja -15 % -settihintaan 33,80 € (norm. 39,80 €). Kirjat toimitetaan ilmestymisen jälkeen. 🥳📚