Pippurinen Kustannus on 1-vuotias!

15.10.2020

Pippurinen Kustannus on tänään 1-vuotias! 🥳 Tasan vuosi sitten Pippurinen Kustannuksen nimi meni lopulta läpi, ja Pippurinen Kustannus rekisteröitiin kaupparekisteriin, ja Pippurinen Kustannuksen tarina alkoi. Nimeksi piti ensin tulla Pippuri Kustannus, mutta se ei mennyt läpi, joten Pippurinen siitä sitten tuli ja se on kyllä ollut osuva nimi kustantamolle ja tälle ensimmäiselle vuodelle.

Synttäreiden kunniaksi tänään ilmestyy viides Pippa Pippuri -kirja, jouluinen Pippa Pippuri ja joulutaika, verkkokaupassa on todella pippurisia synttäritarjoussettejä ja tänään on Pippurinen synttärilive klo 18 Pippurinen Kustannuksen Instagram-tilillä!

Esittelen synttärilivessä tuota uutta Pippa Pippuri ja joulutaika -kirjaa sekä syksyn kahta muuta uutuskirjaa, Keinua ja Satumaata, jotka toivottavasti ilmestyvät loppuviikosta. 🤞 Lisäksi kerron Pippurinen Kustannuksen vuodesta 2021 ja siitä, mitä silloin oikein on luvassa. Minulta voi lisäksi kysellä kirjoista ja Pippurinen Kustannuksesta.

SYNTTÄRITARJOUKSET Pippurinen Kustannuksen verkkokaupassa tänään synttäritorstaina:

Todella pippurinen synttärisetti (5 kirjaa): Setti sisältää kaikki Pippa Pippuri -kirjat eli Keltainen mekko, Leikkikaveri, Keinu, Satumaa ja
Joulutaika -20 % settihintaan 76,40 € (norm. 95,50 €)

Pippurinen syyssetti (3 kirjaa): Setti sisältää kaikki syksyn uudet Pippa
Pippuri -kirjat eli Keinu, Satumaa ja Joulutaika -15 % settihintaan 52,45 €
(norm. 61,70 €)

+ ilmainen toimitus kumpaankin settiin.