Pippurisia uutisia: syksyn uudet kirjat ilmestyneet, kevät 2021 ja käsikirjoitushaku

21.10.2020

Hyviä uutisia! 😍 Pippa Pippuri ja keinu - sekä Pippa Pippuri ja satumaa -kirjat saapuivat viime viikolla, joten kaikki syksyn uudet kirjat ovat nyt vihdoista viimein ilmestyneet! 📚 Lisäksi minulla on myös muita uutisia. 🥰📚

Pippurinen Kustannus sai alkunsa omasta pienestä unelmastani kirjoittaa lastenkirja, ja nyt olenkin tämän ensimmäisen vuoden aikana julkaissut viisi kirjoittamaani ja kuvittamaani lastenkirjaa sekä kolme äänikirjaa. Pippurinen Kustannuksen ensimmäinen vuosi on rakentunut omien Pippa Pippuri -lastenkirjojeni julkaisemisen ympärille, koska ilman Pippaa ei olisi Pippurinen Kustannusta, mutta Pippurinen Kustannuksen toisena vuotena on luvassa myös jotain uutta.

Ensinnäkin keväällä 2021 on luvassa Pipan lisäksi myös jotain muuta omista kirjoistani. 😍📚 Kerron näistä uusista hahmoista ja tarinoista tarkemmin vähän myöhemmin. Ja toiseksi haluan tarjota jollekin toiselle mahdollisuuden tuon unelman toteuttamiseen. Suunnitelmissani onkin (kunhan sopiva käsikirjoitus löytyy) myös jonkun toisen lastenkirjailijan ja/tai kuvittajan tekemän lastenkirjan/ -kirjojen julkaiseminen.😍🙈

Olenkin innoissani, kun voin ilmoittaa, että nyt on se hetki, kun Pippurinen Kustannus alkaa etsiä uusia lastenkirjakäsikirjoituksia ja -kuvituksia. Minulle on lähetelty jo nyt tämän ensimmäisen vuoden aikana lastenkirjojen käsikirjoituksia luettavaksi, mistä olen ollut todella iloinen ja kiitollinen, vaikka en vielä käsikirjoituksia aktiivisesti olekaan etsinyt. Joukosta ei kuitenkaan ole vielä löytynyt Pippurinen Kustannukselle sopivaa kirjaa.

Jos sinulta siis löytyy lastenkirjan käsikirjoitus kuvituksella tai ilman, niin sen voi lähettää minulle luettavaksi sähköpostilla osoitteeseen:
kasikirjoitukset@pippurinenkustannus.fi, niin katsotaan, sopisiko se Pippurinen Kustannuksen valikoimaan. 😊