KUTSU: Pippa Pippuri ja leikkikaveri -lastenkirjan pippuriseen julkistamistilaisuuteen 7.3.2020

13.02.2020

Pippurinen Kustannus Oy

Aika: Lauantai 7.3.2020 klo 10-13 Paikka: Perhekeskus Marakatti, Sepänkatu 3, 20700 Turku

Teos: Pippa Pippuri ja leikkikaveri, kirjoittanut ja kuvittanut Sinituuli Viljanen

Pippureita, jalanpolkaisuja ja satumaamatkoja on taas näköpiirissä, kun Sinituuli Viljasen kirjoittaman ja kuvittaman Pippa Pippuri -sarjan toinen kirja, Pippa Pippuri ja leikkikaveri, ilmestyy la 7.3.2020. Julkistamistilaisuuden teemana on kirjan mukaisesti leikkikaverit eli kyseessä on koko perheen leikkitreffit rennossa perhekahvilahengessä. Tilaisuus on avoin kaikille, ja paikalle voi saapua oman aikataulun mukaisesti. Lapsille ohjelmassa on satuhetkiä, leikkikavereita ja leikkiä sekä pientä naposteltavaa. Aikuisille on tarjolla kahvia ja kahvitteluseuraa sekä mahdollisuus ostaa Pippa Pippuri -kirjoja julkkarialennuksella. Halutessaan tilaisuuteen voi pukeutua Pipan lempiväriin eli keltaiseen. Tervetuloa paikalle koko perhe! 

Pippa Pippuri on pieni ja temperamenttinen tyttö, joka kiukustuu helposti, jos asiat eivät mene hänen mielensä mukaan, ja silloin hän matkustaa jalan polkaisulla omaan satumaahansa, sillä siellä Pippa Pippuri saa tehdä, mitä hän haluaa.

Pippa Pippuri ja leikkikaveri -kirjassa Pippa Pippuri haluaisi leikkiä jonkun kanssa, mutta äiti tekee töitä, isä laittaa ruokaa ja pikkuvelikin nukkuu. Pippa Pippuria alkaa kiukuttaa, sillä hän haluaa leikkikaverin! Ja kun Pippa Pippuria kiukuttaa, hän polkaisee jalkaansa ja huutaa:

- Pippuri minut valtaa. Nyt tarvitaan taikaa!

Polkaisu pysäyttää kaiken Pipan ympäriltä, ja silloin Pippa matkaa omaan satumaahansa, sillä siellä hän saa aina leikkikaverin. Satumaassa Pippa tapaakin uuden ystävän, jonka kanssa leikkiä. Mutta miten käy, kun leikkikaverin pitääkin lähteä syömään? Tuleeko kiukku uudestaan vai ei?

Pippa Pippuri -sadut käsittelevät ja sanoittavat hauskalla tavalla harmituksen ja kiukun tunteita. Satujen aiheet ovat saaneet inspiraationsa todellisista arkisista tapahtumista, joihin on lisätty ripaus taikaa ja mielikuvitusta. Sadut on suunnattu noin 3-vuotiaasta eteenpäin. Pippurinen Kustannuksen julkaisemina Pippa Pippuri -sarjassa on ilmestynyt aiemmin sarjan ensimmäinen kirja: Pippa Pippuri ja keltainen mekko (2019) sekä äänikirjoina sadut: Pippa Pippuri ja keskeneräinen leijona (2019), Pippa Pippuri ja suuri joululahja (2019) sekä Pippa Pippuri ja iltapomppimiset (2020).


Julkaisutilaisuuden Facebook-tapahtuma:
https://facebook.com/events/s/pippa-pippuri-ja-leikkikaveri-/185182049427211/?ti=cl


Lisätiedot ja arvostelukappaleet:

Sinituuli Viljanen

Pippurinen Kustannus Oy

0503687766

pippurinen@pippurinenkustannus.fi