Pippa Pippuri ja keinu (ennakkotilaus)

Arvioitu ilmestymisaika viikolla 40

Sinituuli Viljanen

suomi, 2020, ISBN 978-952-69355-5-3 

Arvioitu ilmestymisaika viikolla 40. Huom. Uusi ilmestymisaika!

Ennakkkohinta: 17,90 € (norm. 19,90 €)

Kovakantinen, 32 sivua, 3+, painettu: Otavan Kirjapaino Oy

Pippa Pippuri ja keinu -kirjassa Pippa Pippuri on äitinsä ja pikkuveljensä kanssa leikkipuistossa keinumassa, sillä Pippa rakastaa keinumista, mutta sitten äiti kertoo, että on aika lähteä kotiin syömään. Pippa Pippuria alkaa kiukuttaa, sillä hän haluaa vielä keinua! Ja kun Pippa Pippuria kiukuttaa, hän polkaisee jalkaansa ja huutaa:   

- Pippuri minut valtaa. Nyt tarvitaan taikaa! 

Polkaisu pysäyttää kaiken Pipan ympäriltä, ja silloin Pippa matkaa omaan satumaahansa, sillä siellä hän saa vielä keinua. Miten kotiinlähdön ja
syömisen kanssa oikein käy?

Pippa Pippuri -sadut käsittelevät ja sanoittavat hauskalla tavalla harmituksen ja kiukun tunteita. Pippa Pippuri ja keinu on Sinituuli Viljasen kirjoittaman ja kuvittaman Pippa Pippuri -kirjasarjan kolmas osa.

Kirjat on painettu Suomessa, ja niillä on Joutsenmerkki.

Kirjat toimitetaan ilmestymisen (viikko 40) jälkeen. 

Ennakkohinta:

17.90 € 19.90 €

Kirjat toimitetaan ilmestymisen (viikko 40) jälkeen.

HUOM! Jos tilaat ennakkotilattujen kirjojen kanssa samassa tilauksessa jo ilmestyneitä kirjoja, ne toimitetaan ennakkotilattujen kirjojen kanssa samaan aikaan vasta syyskuussa.

Kirjan toimitustavat:

  • Posti: Tilauksesi toimitetaan postitse ilmoittamasi osoitteen postilaatikkoon kirjejakelun mukana. Toimituskulut 4,90 €.
  • Yli kolmen kirjan tilaukset toimitetaan pakettina Postin lähimpään noutopisteeseen. Toimituskulut 4,90 €. 

Arvatkaa mitä? Pippurinen Kustannuksella on 1-vuotissynttärit ensi kuussa, ja sen kunniaksi tänä vuonna ilmestyy vielä yksi uusi kirja, nimittäin Pippa Pippuri ja joulutaika! 😍🎄📕