Pippa Pippuri ja keltainen mekko

Kirja

Sinituuli Viljanen

suomi, 2019, ISBN 978-952-69355-1-5,

15,90 €

Kovakantinen, 24 sivua, 3+, painettu: Otavan Kirjapaino Oy

Pippa Pippuri ja keltainen mekko -kirjassa Pippa Pippuri haluaa pukea päälleen keltaisen lempimekkonsa, mutta äiti on laittanut sen pesuun. Pippa Pippuria alkaa kiukuttaa, sillä hän haluaa lempimekkonsa! Ja kun Pippa Pippuria kiukuttaa, hän polkaisee jalkaansa ja huutaa:

- Pippuri minut valtaa. Nyt tarvitaan taikaa!

Polkaisu pysäyttää kaiken Pipan ympäriltä, ja silloin Pippa matkaa omaan satumaahansa, sillä siellä hän saa pukea päälleen lempimekkonsa. Pippa löytää kuitenkin myös muunlaisia mekkoja satumaansa vaatekaapista. Minkä mekon hän lopulta valitsee? Ja kuinka kiukun kanssa käy?

Pippa Pippuri -sadut käsittelevät ja sanoittavat hauskalla tavalla harmituksen ja kiukun tunteita. Pippa Pippuri ja keltainen mekko on satusarjan ensimmäinen osa.

Kirjat on painettu Suomessa, ja niillä on Joutsenmerkki.

15.90 €
Please select variants first

Lähde mukaan taianomaiselle lukumatkalle satumaahan!

Kirjan toimitustavat: 

  • Posti: Tilauksesi toimitetaan postitse ilmoittamasi osoitteen postilaatikkoon kirjejakelun mukana. / Yli kolmen kirjan tilaukset toimitetaan pakettina Postin lähimpään noutopisteeseen.
  • Toimituskulut 4,90 €.
  • Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin.

Kirjan lähettäminen lahjaksi tai päivän piristykseksi jollekin rakkaalle

Jos haluat lähettää kirjan lahjaksi, voit kirjoittaa toimitusosoitteeksi lahjansaajan osoitteen, niin minä lähetän kirjan suoraan hänen postilaatikkoonsa. Voit kirjoittaa tilauksen lisätiedot-kohtaan terveisesi lahjansaajalle, ja minä kirjoitan ne hänelle Pippa Pippuri -korttiin. Voin myös paketoida lahjan puolestasi, jos haluat. Kirjoita paketointitoiveesi myös lisätiedot-kohtaan. :)