Pippa Pippuri ja leikkikaveri

Kirja

Sinituuli Viljanen

suomi, 2020, ISBN 978-952-69355-3-9,

17,90 €

Kovakantinen, 32 sivua, 3+painettu: Otavan Kirjapaino Oy 

Pippuri ja leikkikaveri -kirjassa Pippa Pippuri haluaisi leikkiä jonkun kanssa, mutta äiti tekee töitä, isä laittaa ruokaa ja pikkuvelikin nukkuu. Pippa Pippuria alkaa kiukuttaa, sillä hän haluaa leikkikaverin! Ja kun Pippa Pippuria kiukuttaa, hän polkaisee jalkaansa ja huutaa:

- Pippuri minut valtaa. Nyt tarvitaan taikaa!

Polkaisu pysäyttää kaiken Pipan ympäriltä, ja silloin Pippa matkaa omaan satumaahansa, sillä siellä hän saa aina leikkikaverin. Satumaassa Pippa tapaakin uuden ystävän, jonka kanssa leikkiä. Mutta miten käy, kun leikkikaverin pitääkin lähteä syömään? Tuleeko kiukku uudestaan vai ei?

Pippa Pippuri -sadut käsittelevät ja sanoittavat hauskalla tavalla harmituksen ja kiukun tunteita. Pippa Pippuri ja leikkikaveri on Sinituuli Viljasen kirjoittaman ja kuvittaman Pippa Pippuri -satusarjan toinen osa

Kirjat on painettu Suomessa, ja niillä on Joutsenmerkki.

17.90 €
Please select variants first

Kirjan toimitustavat:

  • Posti: Tilauksesi toimitetaan postitse ilmoittamasi osoitteen postilaatikkoon kirjejakelun mukana. / Yli kolmen kirjan tilaukset toimitetaan pakettina Postin lähimpään noutopisteeseen.
  • Toimituskulut 4,90 €.
  • Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin.


Kirjan lähettäminen lahjaksi tai päivän piristykseksi jollekin rakkaalle

Jos haluat lähettää kirjan lahjaksi, voit kirjoittaa toimitusosoitteeksi lahjansaajan osoitteen, niin minä lähetän kirjan suoraan hänen postilaatikkoonsa. Voit kirjoittaa tilauksen lisätiedot-kohtaan terveisesi lahjansaajalle, ja minä kirjoitan ne hänelle Pippa Pippuri -korttiin. Voin myös paketoida lahjan puolestasi, jos haluat. Kirjoita paketointitoiveesi myös lisätiedot-kohtaan. :)