Pippa Pippuri ja satumaa (ennakkotilaus)

Arvioitu ilmestymisaika viikolla 40

Sinituuli Viljanen

suomi, 2020, ISBN 978-952-69355-6-0

Arvioitu ilmestymisaika viikolla 40. Huom! uusi ilmestymisaika.

Ennakkkohinta: 17,90 € (norm. 19,90 €)

Kovakantinen, 32 sivua, 3+, painettu: Otavan Kirjapaino Oy

Pippa Pippuri ja satumaa -kirjassa Pippa Pippuri aikoo kertoa keksimänsä näytelmän avulla satumaastaan äidille ja isälle, jotka eivät siitä vielä tiedä. Kaikki ei kuitenkaan mene Pipan suunnitelmien mukaan, ja kiukkuhan siitä tulee. On aika polkaista jalkaa ja matkata satumaahan, mutta Pipan polkaisu ei toimikaan. Onko taika mennyt rikki? Miten satumaahan matkaamisen kanssa oikein käy?

Pippa Pippuri ja satumaa on hieman erilainen Pippa Pippuri -kirja, sillä siinä Pippa toimii kirjan kertojana. Pippa juttelee kirjan lukijalle, joka pääsee tarinan edetessä auttamaan Pippaa sekä pääsee tutustumaan Pipan satumaahan ja siihen, mitä kaikkea siellä oikein voi tehdä. 

Pippa Pippuri -sadut käsittelevät ja sanoittavat hauskalla tavalla harmituksen ja kiukun tunteita. Pippa Pippuri ja satumaa on neljäs Pippurinen Kustannuksen julkaisema Pippa Pippuri -kirja.

Kirjat on painettu Suomessa, ja niillä on Joutsenmerkki.

Kirjat toimitetaan ilmestymisen (viikko 40) jälkeen.

Ennakkohinta:

17.90 € 19.90 €

Kirjat toimitetaan ilmestymisen (viikko 40) jälkeen.

HUOM! Jos tilaat ennakkotilattujen kirjojen kanssa samassa tilauksessa jo ilmestyneitä kirjoja, ne toimitetaan ennakkotilattujen kirjojen kanssa samaan aikaan vasta syyskuussa.

Kirjan toimitustavat:

  • Posti: Tilauksesi toimitetaan postitse ilmoittamasi osoitteen postilaatikkoon kirjejakelun mukana. Toimituskulut 4,90 €.
  • Yli kolmen kirjan tilaukset toimitetaan pakettina Postin lähimpään noutopisteeseen. Toimituskulut 4,90 €. 

Arvatkaa mitä? Pippurinen Kustannuksella on 1-vuotissynttärit ensi kuussa, ja sen kunniaksi tänä vuonna ilmestyy vielä yksi uusi kirja, nimittäin Pippa Pippuri ja joulutaika! 😍🎄📕