Pippa Pippurin pippuristakin pippurisempi satukirja

Loppuunmyyty

Sinituuli Viljanen

suomi, 2021, ISBN 978-952-69355-9-1

Kovakantinen, 64 sivua, 4+, painettu: Otavan Kirjapaino Oy

Lähde Pippa Pippurin kanssa pippuristakin pippurisemmalle satumatkalle!

Kirja sisältää Pippa Pippurin itsensä kertomana viisi hauskaa, erilaista ja todella pippurista tarinaa: Jäätelö, Yksisarvinen, Kissa, Dinosaurus sekä Super-Pippa.

Tarinoissa pohditaan muun muassa, kuinka monta jäätelöä päivässä on tarpeeksi, pitääkö pikkusisarukselle lainata uutta yksisarviskeppihevostaan, millaista olisi olla kissa, mikä dinosaurus olisi paras lemmikki sekä miksi kiukkupippurit kiusaavat satumaata.

Lapsi pääsee hauskojen toiminnallisten tehtävien sekä erilaisten kysymysten kautta osallistumaan satukirjan tarinoihin ja niiden valmisteluun. Lisäksi kirjan lopusta löytyy pippurinen extratarina, jonka kirjan lukija saa itse kertoa.

Kirjan tarinoiden aiheet ovat tuttuja Pippa Pippuri ja satumaa -kirjasta (2020).

Pippa Pippurin pippuristakin pippurisempi satukirja on Pippa Pippuri -sarjan kuudes kirja. Aiemmin Sinituuli Viljasen kirjoittamassa kirjasarjassa ovat ilmestyneet kirjat: Pippa Pippuri ja joulutaika (2020), Pippa Pippuri ja satumaa (2020), Pippa Pippuri ja keinu (2020), Pippa Pippuri ja leikkikaveri (2020) sekä Pippa Pippuri ja keltainen mekko (2019).

0,00 € 21,90 €