Toimitus- ja maksuehdot

Tämä verkkokauppa on Pippurinen Kustannus Oy:n (Y-tunnus: 3091961-6) ylläpitämä.


Maksutavat:

Maksupalvelun tarjoajana toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Maksutavat: Verkkopankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Toimitusajat ja -tavat:

Kirjat:

Ilmestyneet kirjat postitan viiden arkipäivän sisällä tilauksesta. Ennakkotilaukset toimitan, kun kirjat ovat ilmestyneet. Jos tilaat ennakkotilattujen kirjojen kanssa samassa tilauksessa jo ilmestyneitä kirjoja, ne toimitetaan ennakkotilattujen kirjojen kanssa samaan aikaan vasta ilmestymisen jälkeen.  


Toimitustapoina kirjoille Pippurinen Kustannuksen verkkokaupassa on tällä hetkellä:


Posti:

  • Tilauksesi toimitetaan postitse ilmoittamaasi osoitteeseen (postilaatikkoosi kirjejakelun mukana). Isot tilaukset (yli 3 kirjaa) toimitetaan postipakettina lähimpään Postin noutopisteeseen.


Tällä hetkellä toimitan kirjoja vain Suomeen.


Äänikirjat:

Toimitus sähköpostilla: Maksettuasi tilauksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen äänikirjan sähköisen mp3-latauslinkin mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12 tunnin kuluessa tilauksestasi. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi.


Toimituskulut:

Kirjat:

Posti: 4,90 €


Äänikirjat:

Sähköposti: 0 €.


Palautusoikeus:

Kirjat:

Kirjoilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Aika lasketaan tuotteiden vastaanottamispäivästä. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusasioissa otathan yhteyttä sähköpostitse: pippurinen@pippurinenkustannus.fi. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut.


Äänikirjat:

Sähköisesti ladattavilla äänikirjoilla ei ole palautusoikeutta.


Äänikirjat, ohje:

Suosittelen, että lataat äänikirjan ja tallennat sen laitteellesi, niin saat siitä kopion, jos esimerkiksi äänikirjan latauslinkki ei jostain syystä enää toimi myöhemmin tai jos tuote poistuu valikoimastamme. Äänikirjan saa kopioida vain henkilökohtaiseen käyttöön. Äänikirjan voi ladata useampaan soittimeen, esimerkiksi tietokoneelle, matkapuhelimeen ja tablettiin. Kaikki tiedoston henkilökohtaisen käytön ulkopuolinen kopiointi ja levittäminen on kiellettyä.


Asiakaspalvelu:

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai ongelmia liittyen tilaukseesi tai sen toimitukseen, olethan yhteydessä: pippurinen@pippurinenkustannus.fi


Pidätän oikeuden muutoksiin.