Toimitus- ja maksuehdot

Tämä verkkokauppa on Pippurinen Kustannus Oy:n (Y-tunnus: 3091961-6) ylläpitämä.


Maksutavat:

Maksupalvelun tarjoajana toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Maksutavat: Verkkopankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Toimitusajat ja -tavat:

Kirjat:

Ilmestyneet kirjat postitan viiden arkipäivän sisällä tilauksesta. Ennakkotilaukset toimitan, kun kirjat ovat ilmestyneet. Jos tilaat ennakkotilattujen kirjojen kanssa samassa tilauksessa jo ilmestyneitä kirjoja, ne toimitetaan ennakkotilattujen kirjojen kanssa samaan aikaan vasta ilmestymisen jälkeen.  


Toimitustapoina kirjoille Pippurinen Kustannuksen verkkokaupassa on tällä hetkellä:


Posti:

  • Tilauksesi toimitetaan postitse ilmoittamaasi osoitteeseen (postilaatikkoosi kirjejakelun mukana) / useamman kirjan tilaukset toimitetaan postipakettina lähimpään Postin noutopisteeseen.


Tällä hetkellä toimitan kirjoja vain Suomeen.


Äänikirjat:

Toimitus sähköpostilla: Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen äänikirjan sähköisen mp3-latauslinkin, kun olen käsitellyt tilauksesi.


Lahjakortit:

Toimitus sähköpostilla: Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen lahjakortin PDF-tiedoston, kun olen käsitellyt tilauksesi.


Toimituskulut:

Kirjat:

Posti: 4,90 €
Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus. 


Äänikirjat:

Sähköposti: 0 €.


Lahjakortti:

Sähköposti: 0 €


Palautusoikeus:

Kirjat:

Kirjoilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Aika lasketaan tuotteiden vastaanottamispäivästä. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusasioissa otathan yhteyttä sähköpostitse: pippurinen@pippurinenkustannus.fi. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut.


Äänikirjat ja lahjakortit:

Sähköisesti ladattavilla äänikirjoilla ja sähköisillä lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta.


Äänikirjat, ohje:

Suosittelen, että lataat äänikirjan ja tallennat sen laitteellesi, niin saat siitä kopion, jos esimerkiksi äänikirjan latauslinkki ei jostain syystä enää toimi myöhemmin tai jos tuote poistuu valikoimastamme. Äänikirjan saa kopioida vain henkilökohtaiseen käyttöön. Äänikirjan voi ladata useampaan soittimeen, esimerkiksi tietokoneelle, matkapuhelimeen ja tablettiin. Kaikki tiedoston henkilökohtaisen käytön ulkopuolinen kopiointi ja levittäminen on kiellettyä.


Lahjakortit, käyttöohje:

- Lahjakortin voi käyttää osoitteessa: www.pippurinenkustannus.fi/verkkokauppa

- Lahjakortti sisältää kertakäyttöisen lahjakorttikoodin. Käyttääksesi lahjakorttisi, syötä koodi tilausta tehdessäsi tilauksen yhteenveto -kohdassa olevaan Alennuskoodi-kenttään.

- Lahjakortin summa tulee käyttää kerralla. Käyttämättä jäänyttä summaa ei hyvitetä, eikä vaihdeta rahaksi.

- Lahjakortin voi käyttää vain kirjojen maksamiseen. Lahjakorttia ei voi käyttää toimituskulujen maksamiseen.

- Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin kampanjakoodeihin.


Asiakaspalvelu:

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai ongelmia liittyen tilaukseesi tai sen toimitukseen, olethan yhteydessä: pippurinen@pippurinenkustannus.fi


Pidätän oikeuden muutoksiin.