Toimitus- ja maksuehdot

Tämä verkkokauppa on Pippurinen Kustannus Oy:n (Y-tunnus: 3091961-6) ylläpitämä.


Maksutavat:

Maksupalvelun tarjoajana toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Maksutavat: Verkkopankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Toimitusajat ja -tavat:

Kirjat:

Ilmestyneet kirjat postitan viiden arkipäivän sisällä tilauksesta. Ennakkotilaukset toimitan, kun kirja on ilmestynyt.


Toimitustapoina kirjoille Pippurinen Kustannuksen verkkokaupassa on tällä hetkellä:

Posti tai Nouto (Raisio)


Posti:

  • Tilauksesi toimitetaan postitse ilmoittamaasi osoitteeseen (postilaatikkoosi). Isot tilaukset toimitetaan postipakettina Postin noutopisteeseen.

Nouto (Raisio):

  • Voit myös noutaa tilauksesi Raisiosta (21210). Kun tilauksesi on valmis noudettavaksi, lähetän sinulle sähköpostia sopiakseni tilauksesi noutamisesta.


Tällä hetkellä toimitan kirjoja vain Suomeen. 


Äänikirjat:

Toimitus sähköpostilla: Maksettuasi tilauksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen äänikirjan sähköisen mp3-latauslinkin mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12 tunnin kuluessa tilauksestasi. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi.


Toimituskulut:

Kirjat:

Posti: 4,90 €

Nouto Raisiosta: 0 €


Äänikirjat:

Sähköposti: 0 €.


Palautusoikeus:

Kirjat:

Kirjoilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Aika lasketaan tuotteiden vastaanottamispäivästä. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusasioissa otathan yhteyttä sähköpostitse: pippurinen@pippurinenkustannus.fi. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut.


Äänikirjat:

Sähköisesti ladattavilla äänikirjoilla ei ole palautusoikeutta.


Äänikirjat, ohje:

Suosittelen, että lataat äänikirjan ja tallennat sen laitteellesi, niin saat siitä kopion, jos esimerkiksi äänikirjan latauslinkki ei jostain syystä enää toimi myöhemmin tai jos tuote poistuu valikoimastamme. Äänikirjan saa kopioida vain henkilökohtaiseen käyttöön. Äänikirjan voi ladata useampaan soittimeen, esimerkiksi tietokoneelle, matkapuhelimeen ja tablettiin. Kaikki tiedoston henkilökohtaisen käytön ulkopuolinen kopiointi ja levittäminen on kiellettyä.


Asiakaspalvelu:

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai ongelmia liittyen tilaukseesi tai sen toimitukseen, olethan yhteydessä: pippurinen@pippurinenkustannus.fi


Pidätän oikeuden muutoksiin.