Toimitus- ja maksuehdot

Tämä verkkokauppa on Pippurinen Kustannus Oy:n (Y-tunnus: 3091961-6) ylläpitämä.Maksutavat:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Maksutavat: Verkkopankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.


Toimitusajat ja -tavat:

Kirjat:

Ilmestyneet kirjat postitetaan viiden arkipäivän sisällä tilauksesta. Ennakkotilatut kirjat toimitetaan, kun ne ovat ilmestyneet.

Huom! Jos tilaat ennakkotilattujen kirjojen kanssa samassa tilauksessa jo ilmestyneitä kirjoja, ne toimitetaan ennakkotilattujen kirjojen kanssa samassa paketissa vasta ennakkotilattujen kirjojen ilmestymisen jälkeen. Jos haluat, että jo ilmestyneet kirjat toimitetaan aiemmin, tee niistä oma, erillinen tilaus.


Toimitustapoina kirjoille Pippurinen Kustannuksen verkkokaupassa on tällä hetkellä:


Posti:

  • Tilauksesi toimitetaan postitse ilmoittamaasi osoitteeseen (postilaatikkoosi kirjejakelun mukana) / useamman kirjan tilaukset toimitetaan postipakettina lähimpään Postin noutopisteeseen.


Tällä hetkellä kirjoja toimitetaan vain Suomeen.


Äänikirjat:

Toimitus sähköpostilla: Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen äänikirjan sähköisen mp3-latauslinkin, kun tilauksesi on käsitelty.


Lahjakortit:

Toimitus sähköpostilla: Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen lahjakortin PDF-tiedoston, kun tilauksesi on käsitelty.


Toimituskulut:

Kirjat:

Posti: 4,90 €


Äänikirjat:

Sähköposti: 0 €.


Palautusoikeus:

Kirjat:

Kirjoilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Aika lasketaan tuotteiden vastaanottamispäivästä. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusasioissa otathan yhteyttä sähköpostitse: pippurinen@pippurinenkustannus.fi. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut.

Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Asiakas maksaa noutamattomasta lähetyksestä aiheutuvat kulut.


Äänikirjat:

Sähköisesti ladattavilla äänikirjoilla ei ole palautusoikeutta.


Äänikirjat, ohje:

Suosittelen, että lataat äänikirjan ja tallennat sen laitteellesi, niin saat siitä kopion, jos esimerkiksi äänikirjan latauslinkki ei jostain syystä enää toimi myöhemmin tai jos tuote poistuu valikoimastamme. Äänikirjan saa kopioida vain henkilökohtaiseen käyttöön. Äänikirjan voi ladata useampaan soittimeen, esimerkiksi tietokoneelle, matkapuhelimeen ja tablettiin. Kaikki tiedoston henkilökohtaisen käytön ulkopuolinen kopiointi ja levittäminen on kiellettyä.


Asiakaspalvelu:

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai ongelmia liittyen tilaukseesi tai sen toimitukseen, olethan yhteydessä: pippurinen@pippurinenkustannus.fi


Oikeudet muutoksiin pidätetään.