Pippurinen Kustannuksen ihka ensimmäinen uutiskirje: Kevään pippurisia uutuuksia ja uutisia

16.02.2020

Pippurinen Kustannuksella on luvassa pippurinen kirjakevät, ja siksi ajattelinkin kirjoittaa Pippurinen Kustannuksen ihka ensimmäisen uutiskirjeen ja kertoa, mitä oikein on luvassa.  Tällä viikolla ilmestyi uusi Pippa Pippuri -äänikirja, Pippa Pippuri ja iltapomppimiset, maaliskuussa ilmestyy Pippa Pippuri -sarjan toinen kirja, Pippa Pippuri ja leikkikaveri, ja luvassa on tuon uuden kirjan julkistamistilaisuus, jonne kaikki ovat tervetulleita. Lisäksi ystävänpäivän ja maaliskuussa ilmestyvän Pippa Pippuri ja leikkikaveri -kirjan inspiroimina järjestin lapsille Pippa Pippuri ja leikkikaveri -piirustuskilpailun!


  • 12.2.2020 ilmestyi Pippa Pippuri ja iltapomppimiset -äänikirja. Se on jo kolmas Pippurinen Kustannuksen julkaisema Pippa Pippuri -äänikirja. Äänikirjassa on nukkumaanmenoaika, mutta Pippaa ei väsytä. Hän haluaisi vielä pomppia ihan pienen hetken sängyssä, mutta äiti on asiasta eri mieltä ja peittelee Pipan sänkyyn. Pippa Pippuria alkaa kiukuttaa, sillä hän haluaa vielä pomppia! Miten nukkumaanmenon kanssa oikein käy?

Äänikirja löytyy täältä.


  • 7.3.2020 ilmestyy satusarjan toinen kirja, Pippa Pippuri ja leikkikaveri. Pippa Pippuri ja leikkikaveri -kirjassa Pippa Pippuri haluaisi leikkiä jonkun kanssa, mutta äiti tekee töitä, isä laittaa ruokaa ja pikkuvelikin nukkuu. Pippa Pippuria alkaa kiukuttaa, sillä hän haluaa leikkikaverin! Satumaassa Pippa tapaa uuden ystävän, jonka kanssa leikkiä. Mutta miten käy, kun leikkikaverin pitääkin lähteä syömään? Tuleeko kiukku uudestaan vai ei?

Kirjasta voi lukea lisää täältä.

Pippa Pippuri ja leikkikaveri -kirjan ennakkomyynti alkaa 22.2.2020, ja silloin kirjan voi ostaa ennakkoon alennushinnalla.


  • La 7.3.2020 on luvassa Pippa Pippuri ja leikkikaveri -kirjan julkistamistilaisuus Perhekeskus Marakatissa, Turussa, klo 10-13. Julkistamistilaisuuden teemana on leikkikaverit, ja kyseessä onkin koko perheen leikkitreffit rennossa perhekahvilahengessä ja sinne ovat kaikki tervetulleita. Ohjelmassa on muun muassa satuhetkiä, leikkikavereita, kahvia ja pientä naposteltavaa sekä mahdollisuus ostaa kirjoja julkkarialennuksella. Tervetuloa koko perhe!

Julkkareista voi lukea lisää täältä.


  • Ystävänpäivän ja maaliskuussa ilmestyvän Pippa Pippuri ja leikkikaveri -kirjan inspiroimina järjestin lapsille Pippa Pippuri ja leikkikaveri -piirustuskilpailun! Piirustuskilpailun aiheena on leikkikaveri, ja yhdelle onnekkaalle piirtäjälle arvotaan palkinnoksi 7.3.2020 ilmestyvä Pippa Pippuri ja leikkikaveri -kirja. Voit piirtää esimerkiksi Pippa Pippurin ja hänelle leikkikaverin tai itsesi oman leikkikaverisi kanssa. Kirjoita piirustukseen/ piirustuksen mukaan, keitä kuvassa on, sekä oma nimesi, ikäsi ja yhteystietosi (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Kirjoita myös, saako piirustustasi esitellä Pippurinen Kustannuksen verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Piirustuksen voi lähettää joko sähköpostilla osoitteeseen: pippurinen@pippurinenkustannus.fi tai postin kautta osoitteeseen: Pippurinen Kustannus Oy, PL 20, 21201 Raisio. Piirustuksen tulee olla perillä viimeistään to 5.3.2020. Voittaja arvotaan pe 6.3.2020, ja häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Luvan antaneiden piirustuksia esitellään Pippurinen Kustannuksen verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Ja sitten vain piirtämään!

Piirustuskilpailusta voi lukea lisää täältä.


Pippurista kevään odotusta!


-Sinituuli

Tästä voit tilata Pippurinen Kustannuksen uutiskirjeen sähköpostiisi.