Ystävä-aiheisia kirjoja + Pippuriset ystävätarjoukset

07.02.2022

💛 Viikon päästä on ystävänpäivä! Sen kunniaksi ajattelinkin vinkata pippurisista kirjoista, joissa käsitellään ystävyyttä ja kaveritaitoja sekä vinkata, että Pippurinen Kustannuksen verkkokaupasta löytyy nyt Pippurisia Ystävätarjouksia.

💛📙 YSTÄVÄTARJOUS 📙💛: Kaksi kirjaa yhden hinnalla, toinen itselle ja toinen ystävälle.

Kun ostat Myyri ja Munni -kirjan, Pippa Pippuri ja leikkikaveri -kirjan tai Pippa Pippurin pippuristakin pippurisemman satukirjan, saat toisen samanlaisen kirjan kaupan päälle ystävälle annettavaksi. Tarjous on voimassa Pippurinen Kustannuksen verkkokaupassa 14.2.2022 asti.

Ystävä-aiheisia kirjoja:

💚 Myyri ja Munni

Kirja kertoo kahdesta karvaisesta ystävyksestä, Myyristä ja Munnista, ja siitä, mitä tapahtuu, kun he alkavat heitellä kiviä Myyrin löytämään punaiseen ämpäriin. Kirjassa käsitellään ystävältä anteeksipyytämistä, ystävän tunteiden huomioimista, ystävän kannustamista ja tukemista sekä sitä, miten ystävyys kestää pienet riidat ja vastoinkäymiset.

🧡 Pippa Pippuri ja leikkikaveri

Pippa Pippuri ja leikkikaveri -kirjassa Pippa haluaisi leikkiä jonkun kanssa, mutta äiti tekee töitä, isä laittaa ruokaa ja pikkuvelikin nukkuu. Pippaa alkaa kiukuttaa, sillä hän haluaa leikkikaverin! Kirja käsittelee helposti samaistuttavaa aihetta eli mitä tehdä, kun ei ole leikkikaveria, silloin kun sitä itse kaipaisi ja tilanne aiheuttaa harmitusta.⁠

💛 Pippa Pippurin pippuristakin pippurisempi satukirja

Kirjasta löytyy useampikin tarina, jossa käsitellään myös ystävyyttä ja kaveritaitoja, esimerkiksi Kissa, Yksisarvinen ja Super-Pippa. Tarinoissa käsitellään muun muassa ystävän auttamista, lelujen jakamista sekä toisen huomioimista.


Satumaista alkanutta viikkoa!